Lokalen


I mysiga Bromma, nära Abrahamsberg, hittar du Bromma Vinateljé. Där håller vinexperten Peter Streijffert provningar, workshops och kurser. Sällskapens storlek varierar utifrån vilket event det rör sig om, allt ifrån små sällskap med 5–6 deltagare till föreläsningar med biosittning för upp till 50 deltagare. Utrymmet är uppdelat i två rum som kan användas gemensamt eller helt separat, plus en välkomnande foajé.

Hyr Bromma Vinateljé


Behöver du hyra en lokal till event, ett firande eller möten? Bromma Vinateljé har två stora rum i fil som kan användas tillsammans eller var för sig. Där finns sittplats vid långbord för 14 personer i stora rummet och 12 personer i det mindre. Ståbord finns tillgängliga för event med mingel. Maxgränsen är 40 personer för hela lokalen. 


Vi tillhandahåller porslin och vinglas och sköter även städning och tar hand om disken. Kostnaden för att hyra lokalen är 800 kronor/timme + moms. Möjlighet finns även att dessutom hyra in Peter Streijffert som håller vinprovning med ert sällskap. Kostnaden för detta är 500 kronor + moms per person. Då ingår viner samt enklare tilltugg. 


Kontakta Peter Streijffert för mer information eller bokningar. 

peter@smakbalans.se, 070-493 69 18.