Vinprovningar


Välkommen till vinprovningar som både belönar smaklökarna och ger kunskap om spännande smakkombinationer! Under avslappnade och trevliga former får du en inblick i vinernas olika ursprung. Det behövs inga särskilda förkunskaper, bara nyfikenhet och intresse.


Vi pratar även om vinglas och dekantering. Du får med dig ny kunskap som kan hjälpa dig när du vill välja bland viner, hitta nya favoriter och njuta av dem på bästa sätt.

Välj din favorit


Hos Bromma Vinateljé hittar du en mängd olika vinprovningar, med eller utan tilltugg. Några exempel på populära vinprovningar är: Italiensk vinprovning, ost- och vinprovning, choklad- och vinprovning, bubblor och tapas, klassisk vinprovning och vinprovning med naturvin.


Det finns även möjlighet att gå på en unik vinprovning med middag. Då får du lära dig att omsätta det du lär dig om vin i praktiken. Avnjut lyxiga viner under en härlig måltid på fem rätter och lär dig hur du själv kan komponera en måltid tillsammans med vin. Under kvällen serveras både ångad och rå mat. Det blir fisk, kött och grönsaker och till det provar och dricker vi passande viner. Vi luktar, känner och smakar hur vinet förhöjer och kompletterar det vi äter. Efter den här kvällen kommer du ha en större förståelse för hur du själv ska tänka när du väljer ett vin för att passa till maten eller en maträtt som passar vinet.


Nöjda besökare

KUL & AVSLAPPNAT


"Kul, avslappnat och väldigt lärorikt. En kunnig och fantasifull provning - vi fick många tankeställare."


Susanne