Övriga kurserVi håller även andra typer av kurser på Bromma Vinateljé med jämna mellanrum, framförallt inom ekologisk odling.


Upptäck kursen Odla i stan där Peter Streijffert tar avstamp i sin prisbelönta bok  som heter just Odla i stan, där han bjuder på insikter om stadsodling i smått och stort. Från hydroponisk odling året runt på köksbänken till underbara balkonger där du skördar dina grönsaker eller hügelbäddar som du odlar i utanför huset.


Peter tar upp alla de moderna sätt som nu finns att odla i stan och på små ytor. Det blir också genomgång av förodling i tidningspapperskrukor och fördelarna med huller-om-buller odling. Hjälp till att göra våra städer grönare och bli en klimatpositiv odlare.


Det är lätt att komma igång, roligt, socialt och ger dig möjligheten att kunna skörda dina egna grönsaker. Lär dig hur du tar hjälp av biokol och bokashikompostering när du odlar. Du får en genomgång av allt från planering, täckodling och permakultur till ny teknik, solceller, höstodling, gödsling och slutligen skörd.


Läs mer om kursen och boka en plats.